Oi euforiaa! – HBO:n hittidraama saa kolmannen tuotantokauden

Puhuttava ja koskettava sarja.

5.2.2022 09:00

Toisen tuotatokautensa HBO Maxilla 10. tammikuuta käynnistänyt Euphoria on yksi suoratoistopalvelun suosituimmista sarjoista. Eikä sen voittokulku ole pysähtymässä ainakaan aivan vielä; Euphoria on nimittäin uusittu kolmannelle kaudelle.

Sarja seuraa rankan realistisesti amerikkalaisten lukiolaisten elämää. Aiheestaan huolimatta se on kuitenkin suunnattu selkeästi aikuiselle yleisölle – huumeet, seksi ja muut vakavat teemat sekä graafinen kuvasto ovat oleellisesti mukana sen tarinankerronnassa. Sarjan päätähtenä loistaa roolistaan Emmy-palkinnon pokannut Zendaya.

Euphoriaa ylistetään sen temaattisuuden lisäksi myös sen visuaalisista meriiteistä – ja aivan syystä. Jaksot ovat niin kuvakulmiltaan, puvustukseltaan, valaisultaan kuin sommittelultaankin häkellyttävän mieleenpainuvaa ja ainutlaatuista katseltavaa.

Kakkoskaudesta on jäljellä vielä toiset neljä jaksoa, jotka ilmestyvät HBO Maxiin aina maanantaisin. Kolmannen kauden aikatauluista ei vielä ole enempää tietoa, mutta mitä todennäköisimmin sen julkaisu menee ainakin vuoden 2023 puolelle.

Alla Euphorian kakkoskauden traileri.

Lisää luettavaa