Fargo-sarjan kakkoskausi alkaa kypsyä – ensimmäisiä näyttelijäkiinnityksiä

5.12.2014 14:44

Fargo-sarjan luoja Noah Hawley pistää parhaillaan kasaan odotettua toista kautta, joka tapahtuu kolme vuosikymmentä ennen ensimmäisen kauden tapahtumia. Tämän takia kakkoskaudella nähdään kokonaan uudet näyttelijät, joista ensimmäiset on nyt kiinnitetty.

The Wrapin mukaan Jeffrey Donovan ja Rachel Keller tullaan näkemään toisen kauden merkittävissä rooleissa. Donovan on aiemmin nähty vastikään päättyneessä Burn Notice -sarjassa, Kellerin ollessa vielä varsin tuntematon nimi, jonka CV:ssä on vain indie-komedia Holidaysburg.

Myös TV:n puolella näytelleiden Mike Bradecichin ja Allan Dobrescun sanotaan olevan ehdolla rooleihin, ja Parks and Recreation -tähti Nick Offerman on saanut tarjouksen sarjaan, mutta ei vielä ole vastannut pyyntöön.

Fargon toinen kausi sijoittuu vuoden 1979 Sioux Fallsiin ja kertoo ykköskaudella tärkeässä roolissa olleen Molly Solversonin 33-vuotiaasta isästä, Lou Solversonista, joka on palannut Vietnamin sodasta kaupunkiin.

Hawley on sanonut ottavansa vaikutteita Fargo-elokuvan lisäksi myös Coenien leffoista Miller’s Crossing ja Mies joka ei ollut siellä.

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa