Fingerpori kohtasi Jokerin – Suomalainen sarjakuvafilmatisointi ei pärjännyt amerikkalaiselle

Fingerpori jäi kakkoseksi sarjakuvafilmatisointien kohtaamisessa.

Joker jatkoi viikonloppuna Suomen katsotuimpana elokuvana. Kotimainen uutuuskomedia Fingerpori ei pystynyt uhkaamaan Jokerin asemaa.

Mikko Koukin ohjaama Fingerpori sai viikonlopun aikana reilut 15 000 katsojaa ja sijoittui tilastossa kakkoseksi.

Batman-sarjakuvan pahiksen synnystä kertova Joker sai kolmantena viikonloppunaan 42 000 katsojaa, ja sen kokonaiskatsojamäärä on nyt 226 000.

Pertti Jarlan suosittuun sarjakuvaan perustuva Fingerpori tuli ensi-iltaan jo keskiviikkona, ja sen kokonaiskatsojamäärä on noin 26 000.

Disney-tuotanto Maleficent 2: Pahan valtiatar tuli Fingerporin ohella ensi-iltaan jo keskiviikkona. Se sijoittui viikonlopun tilastossa neljänneksi noin 13 500 katsojalla. Keskiviikosta alkaen se on kerännyt reilut 23 000 katsojaa.

Perjantaina ensi-iltaan tullut animaatio Jeti keräsi lähes saman verran kuin Maleficent 2. Se sijoittui neljänneksi noin 13 300 katsojalla.

Teattereihin tuli perjantaina myös pari muuta elokuvaa. Rikoskomedia Hustlers – Korkojen kera keräsi vajaat 4000 katsojaa ja sijoittui yhdeksänneksi. Ruotsalais-georgialainen tanssidraama And Then We Danced sijoittui sijalle 19 reilulla tuhannella katsojalla.

Lähde: Suomen elokuvasäätiö

Aiheeseen liittyvät elokuvat