Finnkino alkaa esittää Bollywood-elokuvia

Finnkino goes Bollywood.

Finnkino alkaa esittää valkokankailla Bollywood-elokuvia.

Finnkino kertoo tiedotteessaan solmineensa sopimuksen FinBolly Moviesin (The Shelf Group Oy) kanssa Bollywood-elokuvien esittämisestä valkokankailla.

“Finnkino on aina uskonut täydellisen elokuvakokemuksen luomiseen yhdistämällä laadukkaita elokuvia ja parhaita katselukokemuksia. Suomalainen yleisö on aina ottanut hyvin vastaan uudenlaiset, valkokankailla esitettävät sisällöt aina oopperasta tai baletista vanhoihin elokuvaklassikoihin. Bollywood-elokuvat lisäävät entisestään monipuolista sisältöä, jota voimme tarjota asiakkaillemme ympäri Suomea”, kertoo Finnkinon Marjut Apilo-Olson tiedotteessa.

Ensimmäinen Bollywood -elokuva esitetään uudessa Finnkino ITIS IMAX- salissa. Esitettävä elokuva on Thugs of Hindostan. Bollywood-suurtuotannon pääosissa siintyvät intialaiset supertähdet Amitabh Bachchan ja Aamir Khan.

”Olemme iloisia yhteistyöstä Finnkinon kanssa ja Suomessa ensimmäisenä esitettävästä Bollywood IMAX -elokuvasta. Pyrkimyksemme on tuoda Suomen ja Intian kulttuureita lähemmäksi toisiaan taiteen, elokuvien ja viihteen kautta. Finnkinosta saamme vahvan kumppanin, jonka avulla voimme esittää Bollywood-elokuvia eri puolilla Suomea ja tarjota samalla parhaan mahdollisen katselukokemuksen. Intian elokuvateollisuus on maailman suurin ja Bollywood-elokuvia rakastetaan maailmanlaajuisesti. Uskomme, että suomalainen yleisö rakastuu myös tähän elokuvakokemukseen”, sanoo FinBolly-elokuvayhtiön perustaja Aditya Alur.

Finnkino Itiksen lisäksi Thugs of Hindostanin voi käydä katsomassa myös Espoon Omenassa, Jyväskylän Fantasiassa, Kuopion Scalassa, Oulun Plazassa, Tampereen Plevnassa ja Turun Kinopalatsissa. Lisää Bollywood-elokuvien julkaisupäiviä on luvassa lähiaikoina.