Florence Pughilla oli hurja ensimmäinen kuvauspäivä Scarlett Johanssonin kanssa – ”Rakastuimme toisiimme”

Survaisu keittiön pöytää vasten.

27.6.2021 18:03

Black Widow elokuvassa nähdään Scarlett Johanssonin lisäksi näyttelijä Florence Pugh. Hän kertoi nyt haastattelussa kokemastaan Johanssonin kanssa.

Kuvaukset lähtivät vauhdilla liikkeelle, sillä kaksikolla oli taistelukohtaus heti ensimmäisenä päivänä.

– On uskomatonta miten he luovat taistelut, jotka pystyt myös tekemään, jos olet valmis yrittämään, Pugh kehui elokuvan taustahenkilöitä.

– Oli todella jännittävää päästä survaisemaan Scarlett Johansson keittiön pöytää vasten. Se oli ensimmäinen työpäiväni hänen kanssaan. Olimme tavanneet vasta viikkoa aiemmin, ja sitten vain tähän tyyliin: ”Hei, aion pieksää sinut nyt”, Pugh kertoi kokemuksestaan.

– Mutta se oli mahtavaa, ja rakastuimme toisiimme sen taistelun aikana, koska se oli niin sotkuista. Se oli siistiä, Pugh mietti.

Tuleva Marvel-elokuva Black Widow sijoittuu muutamia päiviä jälkeen Captain America: Civil War -elokuvan tapahtumien. Tarkempia juonikuvioita ei kuitenkaan vielä tiedetä.

Johansson todennäköisesti lopettaa hahmon näyttelemisen Black Widow -elokuvaan. Voit lukea hänen kommenteistaan lisää täältä: Scarlett Johanssonilla olisi fiksu syy Black Widow -roolin jättämiseen – ”Katsotaan, miten muut näkevät asian” | Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa