Florence Pughilla oli hurja ensimmäinen kuvauspäivä Scarlett Johanssonin kanssa – ”Rakastuimme toisiimme”

Survaisu keittiön pöytää vasten.

Black Widow elokuvassa nähdään Scarlett Johanssonin lisäksi näyttelijä Florence Pugh. Hän kertoi nyt haastattelussa kokemastaan Johanssonin kanssa.

Kuvaukset lähtivät vauhdilla liikkeelle, sillä kaksikolla oli taistelukohtaus heti ensimmäisenä päivänä.

– On uskomatonta miten he luovat taistelut, jotka pystyt myös tekemään, jos olet valmis yrittämään, Pugh kehui elokuvan taustahenkilöitä.

– Oli todella jännittävää päästä survaisemaan Scarlett Johansson keittiön pöytää vasten. Se oli ensimmäinen työpäiväni hänen kanssaan. Olimme tavanneet vasta viikkoa aiemmin, ja sitten vain tähän tyyliin: ”Hei, aion pieksää sinut nyt”, Pugh kertoi kokemuksestaan.

– Mutta se oli mahtavaa, ja rakastuimme toisiimme sen taistelun aikana, koska se oli niin sotkuista. Se oli siistiä, Pugh mietti.

Tuleva Marvel-elokuva Black Widow sijoittuu muutamia päiviä jälkeen Captain America: Civil War -elokuvan tapahtumien. Tarkempia juonikuvioita ei kuitenkaan vielä tiedetä.

Johansson todennäköisesti lopettaa hahmon näyttelemisen Black Widow -elokuvaan. Voit lukea hänen kommenteistaan lisää täältä: Scarlett Johanssonilla olisi fiksu syy Black Widow -roolin jättämiseen – ”Katsotaan, miten muut näkevät asian” | Episodi.fi

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut