Fox lopetti tylysti TV:n suosikkikomediat – yksi saattaa pelastua Hululle

Kevät on televisiosarjojen faneille hermoja raastavaa aikaa, sillä televisioyhtiöt tekevät päätöksiä useimpien sarjojen jatkosta.

Kun kevät lähenee loppuaan ja televisiosarjojen finaalijaksot häämöttävät jo näköpiirissä, ovat kohtalon hetket käsillä lukuisille televisiosarjoille.

Toukokuun alussa mitataan vuosittaiseen tapaan katsojalukujen merkitystä mainostukselle, mikä puolestaan oikeasti pyörittää varsinkin kansallisten kanavien toimintaa. Televisiokanavat tekevät päätökset monien sarjojen jatkosta sekä tilaavat uusia sarjoja syksylle.

Amerikkalainen kansallinen kanava Fox julkaisi eilen tiedon kolmen komediasarjansa lopettamisesta. Brooklyn Nine-Nine loppuu 5. kauden jälkeen, The Mick loppuu 2. kauden jälkeen, ja Last Man on Earth loppuu 4. kauden jälkeen.

Uutinen suosikkikomedia Brooklyn Nine-Ninen loppumisesta nosti niin suuren somemetelin, että jo muutama tunti lopettamisuutisen jälkeen uutisoitiin sarjan mahdollisesta jatkosta. Suoratoistopalvelu Hulu on aiemminkin pelastanut Foxin lopettamia komediasarjoja, ja heillä saattaisi Deadlinen mukaan olla kiinnostusta sarjan jatkamiseen.

Sarjan alkuperäiset tekijät ovat levittäytyneet moniin yhtiöihin, joten myös esimerkiksi kaapelikanava TBS ja suoratoistojätti Netflix saattavat osoittautua sarjan uudeksi kodiksi.

 

Lähde: Deadline.

Aiheeseen liittyvät jutut