Frendit-tähden Keanu Reeves -kommentti vihastuttaa fanikuntaa

Matthew Perryn muistelmat puhuttavat.

27.10.2022 08:30

Näyttelijä Matthew Perryn uusi muistelmateos herättää keskustelua. Frendit-tähti avautuu siinä mm. holtittomasta päihdekierteestään. Tällä viikolla julkaistava omaelämänkerta sisältää kuitenkin myös tekstiä, jonka sävy ei saa lukijoita asettumaan massoina Perryn tueksi.

Perryn Friends, Lovers and the Big Terrible Things -kirjan sivuilta löytyy ennakkotietojen mukaan kommentti, jossa hän ihmettelee: ”Miksi River Phoenixin ja Heath Ledgerin kaltaiset ajattelijat kuolevat, mutta Keanu Reeves kulkee yhä meidän keskuudessamme? River oli minua perempi näyttelijä.”

Lähes 30 vuotta sitten vain 23-vuotiaana kuollut Phoenix ja Perry olivat ystäviä. Kaksikko nähtiin yhdessä elokuvassa Edessä on pitkä yö, Jimmy Reardon.

Reevesiä koskevaa mainintaa on yleisesti ihmetelty. Perry ja Reeves eivät ole näytelleet samoissa sarjoissa tai elokuvissa, joten mahdollinen epäsopu näyttelijöiden välillä on tullut monelle yllätyksenä. Perryä on myös suomittu kommentistaan, sillä Reeves on tunnettu ystävällisyydestään mm. fanikuntaansa kohtaan – tähden kilpeä kiillottaneita tekoja on listannut esim. Insider.

 

Lähteet: Variety, Deadline

Lisää luettavaa