Frendit-tähti saa kuraa niskaansa: ”Ikävin ihminen, jonka olen koskaan tavannut”

Kaksi televisiopersoonaa on kokenut samanlaisen kohtelun.

13.9.2022 08:00

Frendit-sarjan Phoeben roolista tuttu Lisa Kudrow on monien fanien mielestä sympaattinen tyyppi myös tosielämässä, mutta näyttelijä ja televisiopersoona Spencer Pratt on eri mieltä.

Prattilta kysyttiin, kuka on hänen mielestään epäkohteliain julkkis, jonka hän on tavannut.

”Se on helppoa”, The Hills -sarjasta tunnettu Pratt vastasi videolla, jonka hän julkaisi TikTokissa. ”Frendien Phoebe.”

Tik-Tok-videota on nyt katsottu yli 5 miljoonaa kertaa, ja Pratt julkaisi aiheesta toisenkin pätkän.

@spencerpratt Replying to @stephdabest6 ♬ original sound – spencerpratt


TikTok-videoiden mukaan Pratt ja hänen vaimonsa Heidi Montag kohtasivat vuonna 2009 Kudrow’n juhlissa, jotka olivat Prattin mukaan heidän ensimmäinen vierailunsa ison luokan julkkistapahtumassa. Montag on miehensä tapaan näytellyt The Hills -sarjassa.

Pratt kertoo Kudrow’n sanoneen Heidi Montagille, että olisi parasta pysyä miehestä kaukana, sillä tämä aikoo selvästi murhata vaimonsa. Lisäksi Kudrow oli tokaissut, että mies näyttää aivan sarjamurhaajalta.

Pratt odotti Kudrow’n nauravan merkiksi siitä, että kyseessä oli vitsi, mutta sitä ei tapahtunut.

”Se oli ikävin hetki, mitä olen ikinä kokenut kenenkään ihmisen kanssa”, Pratt sanoi. Tunnelmaa pahensi vielä se, että Pratt ja Montag eivät kokeneet oloaan muutenkaan tervetulleiksi juhlissa, eikä kukaan muu ollut puhunut heidän kanssaan.

Toinen televisiotähti, The Real Housewives of New York City -realitysarjasta tuttu Bethenny Frankel kommentoi Prattin videota sanoen, että hänelläkään ei ole hyvää kuvaa Kudrow’sta.

Kudrow oli ollut haastateltavana Frankelin juontamassa keskusteluohjelmassa.

”Aivan kuin olisin tullut hänen luokseen ruokakaupassa ja ryhtynyt haastattelemaan. Hänen reaktionsa vaikutti siltä kuin olisin törmännyt häneen pakasteosastolla, vaikka se oli television keskusteluohjelma”, Frankel kertoi omassa TikTok-päivityksessään.

@bethennyfrankel Sorry if this is disappointing. #spencerpratt #bethennyfrankel #talkshow #latenightthoughts #latenightchats #letschat #sorryifthisisdissapointing #disappointment #disappointing #bethenny #paparazzi ♬ original sound – Bethenny Frankel


Kudrow, 59, tunnetaan Frendit-sarjan lisäksi muun muassa elokuvista Blondit luokkakokouksessa (1997), Terapian tarpeessa (1999), Eläintohtori 2 (2001) ja Easy A (2010).

Asiasta kertoi Insider-julkaisu, jonka mukaan Kudrow ei ole vielä kommentoinut asiaa julkisesti, eikä hän vastannut toimituksen yhteydenottoon.

Lisää luettavaa