Game of Thrones -kaunotar Emilia Clarkella on selkeä kanta tulevaisuudestaan Terminatoreissa

Terminator Genisys on jo viides Terminator-elokuva. Sen piti myös olla Terminatorin suuri ja mahtava comeback. Toisin kuitenkin kävi.

Kriitikot eivät oikein välittäneet Genisysistä, eikä se lopulta myöskään tienannut hirveästi, vain noin 440 miljoonaa dollaria. Tämän takia Skydancen taiteellinen johtaja Dana Goldberg ilmoitti, että koko sarja joutuu vasaran alle, ja mahdolliset jatko-osat päätyivät takaisin piirustuspöydälle.

Tulevista elokuvista ei ole hirveästi uutisia herunut, mutta ainakin Emilia Clarke, joka näytteli Sarah Connoria Genisysissä, paljasti osallisuutensa leffasarjassa.

”Ei”, Clarke sanoi yksiselitteisesti Coming Soonin haastattelussa. ”Voinko sanoa näin? Se on varmaankin ok. Minulta on tulossa muunlaisia rooleja.”

Game of Thrones -kaunottarelta on ainakin kesällä tulossa Kerro minulle jotain hyvää -niminen draama, jota Emilia kutsuu unelmaprojektikseen.

”Luin kirjan ja pidin sitä kauneimpana ikinä lukemanani asiana”, Clarke kertoo. ”Luin kirjaa kun kuvasime Terminatoria. Pitelin raketinheitintä käsissäni ja itkin samalla kuin pikkutyttö.”

Kerro minulle jotain hyvää ensi-illassa 15. heinäkuuta. Alla traileri.

Lähde: Coming Soon

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut