Game of Thrones -superäijä hypettää sarjakuvaelokuvaansa: ”En ole ikinä nähnyt mitään sen kaltaista”

Jason Momoan mukaan hänen tähdittämänsä Aquaman-supersankarielokuva tulee tarjoamaan jotain ennennäkemätöntä.

Muun muassa Game of Thronesista tuttu Momoa kertoi äskettäin, mitä mieltä hän on tulevan Aquaman-elokuvan käsikirjoituksesta. Nimihahmoa esittävä Momoa totesi, että hänen lukemansa perusteella voimme odottaa elokuvaa, joka vie katsojat aivan uusiin maailmoihin.

– En ole ennen nähnyt elokuvaa, joka olisi yhtään tämänkaltainen. Se tulee olemaan maailma, jota et ole ennen nähnyt, mikä on siistiä. Olemme menneet avaruuteen, olemme matkustaneet ympäri erilaisia maailmoja, mutta emme koskaan ole menneet veden alle, Momoa kertoi.

Kadonneen aarteen metsästäjät, Tähtien sota, Taru sormusten herrasta ja Vihreän timantin metsästys ovat Momoan mukaan elokuvia, joista on otettu elementtejä ja haettu inspiraatiota käsikirjoitukseen.

– Siinä on paljon siistejä seikkailuja, se on hauska ja sankarillinen, ja siinä on paljon eri hahmoja ja erilaisia maailmoja, joihin pääsemme menemään. En ole ikinä nähnyt mitään sen kaltaista, Momoa summasi.

James Wanin ohjaama Aquaman saa ensi-iltansa lokakuussa 2018. Momoan lisäksi elokuvassa näyttelee Patrick Wilson, Amber Heard, Willem Dafoe, Yahya Abdul-Mateen II ja Nicole Kidman.

Momoa nähtiin vilaukselta Aquamanin roolissa Batman v Superman: Dawn of Justice -elokuvassa. Marraskuussa ilmestyvässä Justice Leaguessa hahmo tulee olemaan merkittävässä roolissa.

Lähde: LRM Online