Game of Thronesiakin isompi maailma – George R.R. Martinin toinenkin jättimäinen fantasiateos tv-sarjaksi

Kahdeksanteen kauteensa päättyvän Game of Thronesin faneille toivotaan yhtä jännittävää seurattavaa toisesta valtavasta maailmasta.

10.8.2016 14:22

Tulen ja jään laulu -kirjasarjan luoneen George R.R. Martinin Wild Cards -maailma tuodaan televisioon.

Kirjailija ilmoitti viikonloppuna Universal Cable Productionsin hankkineen oikeudet pitkään jatkuneeseen kirjoja, sarjakuvaromaaneja ja roolipelejä käsittävään maailmaan, jota Martin on valvonut yhdessä Melinda M. Snodgrassin kanssa. Yhteensä maailmaan sijoittuvia tarinoita on kirjoittanut noin kolmekymmentä tekijää, joita Martin ja Snodgrass ovat johtaneet.

Wild Cards kertoo toisenlaiseen todellisuuteen sijoittuvasta maailmastamme, joka muuttui 15. syyskuuta 1946, kun avaruudesta tullut virus levisi ympäri Manhattania ja sitä kautta koko maailmaan. Virus tappoi 90% kantajistaan, teki osasta epämuodostuneita jokereita, kun 1% sai yliluonnollisia kykyjä ja hämmästyttäviä voimia.

Martin sanoo Wild Cards -maailman olevan Marvelin ja DC:n kaltainen valtava universumi – joskin raaempi ja huomattavasti realistisempi sekä johdonmukaisempi – joka sisältää valtavan joukon sekä isompia että pienempiä hahmoja.

Wild Cards -maailmassa on tuhansia tarinoita kerrottavana ja tuottaja Gregory Noveck sekä Melinda M. Snodgrass sekä UPC toivovat voivansa kertoa niistä useita” Martin kirjoittaa.

Martin toivoo sarjan kehittelyn alkavan vuoden-kahden sisään, mutta ei aio itse osallistua sen tekemiseen, sillä yrittää edelleen saada The Winds of Winter -romaaniaan valmiiksi.

Lähde: io9

 

Lisää luettavaa