Game of Thronesin Joe Dempsie sanoi romanssin Aryan kanssa olleen ”vaivaannuttava”

Varmasti oli hämmentävä tilanne.

Game of Thronesin kahdeksannella kaudella nähtiin erikoisempi romanssi Aryan ja Gendryn välillä. Erikoisen siitä tekee se fakta, että Gendryn näyttelijä Joe Dempsie näki sarjan aikana Maisie Williamsin kasvavan 14-vuotiaasta tytöstä parikymppiseksi naiseksi.

Osa faneista oli iloinen romanssista, osasta se taas tuntui vaivaannuttavalta. Myös Dempsiellä oli vaivaannuttava olo.

– Se oli outo siirtymä, koska olin nähnyt Maisien varttuvan. Olin tavannut hänet, kun hän oli lapsi, Dempsie aloitti.

– Ensimmäisen kolmen kauden aikana minulta kysyttiin siitä (romanssin mahdollisuudesta) jatkuvasti, koska kirjat viittaavat mahdolliseen romanssiin. Se teki minut aina hiukan vaivaantuneeksi, näyttelijä jatkoi.

– He pyysivät minua kommentoimaan menisinkö yhteen 14-vuotiaan kanssa – olin siihen aikaan 25-vuotias mies. Vältin aina vastaamasta niihin kysymyksiin. Mutta se oli jotain sellaista, jota minun täytyi sitten ajatella, Dempsie lisäsi.

Lopulta Dempsie joutui kohtaamaan sen faktan, että sarjassa syntyy romanssi parivaljakon välille. Kohtauksien Aryan kanssa hän tuumi olleen ”täysin ok”, eikä hän ”halunnut holhota” Williamsia kieltäytymällä niistä.

Game of Thrones on taputeltu loppuun, mutta lisää saman maailman tapahtumia on luvassa House of the Dragon -tv-sarjassa, jonka on määrä saada tv-ensi-iltansa joskus vuonna 2021. Sarja sijoittuu ajallisesti kauan ennen Game of Thronesin tapahtumia keskittyen Targaryenin sukuun.

Lähde: Metro