Game of Thrones etsii pohjoismaalaisia näyttelijöitä – tällaisia hahmoja tarvitaan

Ei hassumpi keikka.

Watchers on the Wall -fanisivuston mukaan Game of Thrones tarvitsee viimeiselle kaudelleen kolme pohjoismaalaista näyttelijää.

– Ensinnäkin tarvitsemme pohjoisen maanviljelijän, iältään 25-35-vuotta. Hän on suorapuheinen, tavallinen rehellinen mies, joka saa elantonsa maasta, tuntematon lähde kertoo.

– Toinen on julkea ja viehättävä 18-25-vuotias tyttö. Hahmo on seksikäs ja itsevarma pohjoisen tyttö, joka esittää muistettavan kohtauksen yhdessä jaksossa. Hänen vastanäyttelijöitään ovat sarjan päänäyttelijät, lähde jatkoi.

– Viimeiseksi tarvitsemme pohjoisen vartijasotilaan, 18-25-vuotiaan. Sarja hakee luonteikasta nuorta näyttelijää, jolla on loistava rytmitys. Hän näyttelee pienen osan päänäyttelijöiden kanssa, lähde vielä jatkoi.

Lähteen mainitsema rytmitys viitannee koomiseen rooliin. Kyseiset roolisuoritukset on määrä kuvata 6. marraskuuta ja 11. joulukuuta välisenä aikana.

Sarjassa on jo muutama pohjoismaalainen näyttelijä – norjalainen Kristofer Hivju (Tormund) sekä tanskalaiset Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) ja Pilou Asbæk (Euron Greyjoy).

Lähde: Business Insider

Aiheeseen liittyvät jutut