Game of Thrones -tähti ehdolla suurelokuvan uusintaversioon

Pedro Pascal (s.1975) teki Oberyn Martellin roolissa lähtemättömän vaikutuksen HBO:n Game of Thronesin neljännellä kaudella. Nyt Pascal on ehdolla Pontius Pilatuksen rooliin Ben-Hur -elokuvan uusintaversiossa.

Mikäli Pascal varmistuu rooliin, liittyy hän näyttelijäkaartiin, johon tällä hetkellä kuuluvat Morgan Freeman, Jack Huston ja Toby Kebbell. Ben-Hurin ohjaa Timur Bekmambetov (Wanted) ja kuvausten on määrä alkaa Euroopassa ensi vuoden alussa. Suunniteltu julkaisuajankohta on 26. helmikuuta 2016.

William Wylerin ohjaama klassikkoelokuva Ben-Hur on vuodelta 1959. Elokuva kuuluu toistaiseksi ylittämättömään 11 Oscar-palkintoa voittaneeseen kolmikkoon, johon kuuluvat lisäksi Titanic (1997) ja Taru sormusten herrasta: Kuninkaan paluu (2003). Ben-Hurin pääosia esittivät Charlton Heston ja Stephen Boyd. Pontius Pilatuksen roolissa nähtiin Frank Thring (1926-1994).

Uusintaversion on tarkoitus pysyä aiempaa lähempänä Lew Wallacen vuoden 1880 romaania Ben-Hur: A Tale of the Christ. Pilatuksen roolin uskotaan olevan aiempaa isompi ja merkittävämpi.

Lähde: Deadline

(Episodi/RK)

Aiheeseen liittyvät jutut