Game of Thrones -tähti esittää tulevan supersankarispektaakkelin pahista – teki koko roolin tapaamatta muita näyttelijöitä

Nykyteknologian avulla voi tehdä kokonaisen roolin tapaamatta muita.

10.7.2017 21:00

Justice League -elokuvassa Steppenwolfia esittävä Ciarán Hinds ei tavannut kanssanäyttelijöitään ollenkaan kuvatessaan rooliaan.

Muun muassa Game of Thronesin Mance Rayderina tunnettu Hinds esittää tulevan supersankarielokuvan pahista kokonaan liikkeenkaappauksen avulla, joten hän näytteli yksinään studiossa.

Steppenwolf on Apokolips-planeetalta kotoisin oleva kenraali, joka toteutetaan lopulliseen elokuvaan yhdistelemällä Hindsin suoritusta ja digiefektejä.

BBC:n Michael Ball Show -ohjelmassa vieraillut Hinds kertoi seuraavanlaisesti:

”Olen pahoillani, etten ole puvussa. Minulla ei edes ollut pukua, kun tein sitä. Se on kaikki tehty liikkeenkaappauksen avulla. Joten… he iskevät kypärän päähäsi, he laittavat kaksi kameraa ympärillesi, ja sitten he kaappaavat kaikki ilmeesi, naaman ilmeesi. Joten periaatteessa he aikovat valmistaa jonkinlaisen rakennelman, ja he tulevat käyttämään naaman ilmeitäni – silmiä, suuta, ääntä – jotka he muuttavat tällaiseksi murhanhimoiseksi, kostavaksi Steppenwolfiksi Apokolips-planeetalta”, Hinds totesi.

Justice League saa ensi-iltansa marraskuussa.

Päivitys klo 21:52: otsikkoa muokattu.

Lähde: Epicstream

Lisää luettavaa