Justice Leaguen harteilla lepää koko DC:n elokuvauniversumin tulevaisuus

Kolme ensimmäistä DCEU:n elokuvaa (Man of Steel, Batman v Superman ja Suicide Squad) olivat kriitikoiden ja suuren fanijoukon mielestä huonoja tekeleitä. Tietenkin elokuvista myös pidettiin, mutta pahaa kritiikkiä ne saivat osakseen.

7.6.2017 12:25

Warner Bros. -studio on huonon menestyksen takia tehnyt päätöksen, että Wonder Woman ja Justice League määrittelevät DC-leffojen tulevaisuuden.

Wonder Womanilla menee onneksi hyvin, mutta miten tulee Justice Leaguen käymään? Justice Leaguen menestys nimittäin kertoo paljon studion jatkosuunnitelmista.

Käsikirjoittaja Mark Hughes kertoi Forbesin haastattelussa seuraavaa.

– Totuus on se, että kaikki riippuu tästä vuodesta. Studio haluaa nähdä, miten Wonder Woman menestyy ja millainen Justice League on, ennen kuin he tekevät päätöksen jatkosta. Tulemme näkemään lisää leffoja, mutta emme vielä tiedä kuinka monta studio rahoittaa vuositasolla. On ihan hyvä, että pahinta höyryä hillitään hieman ja näin varmistetaan tulevaisuus, Hughes kertoo.

Tällä hetkellä DC:llä onkin ainoastaan James Wanin ohjaama ja Jason Momoan tähdittämä Aquaman tuotannossa. Sen ensi-ilta on ensi vuonna. Cyborgin ja Ezra Millerin Flashin omista leffoista on ollut myös puhetta, mutta ilmeisesti ne ovat nyt jäissä Warner Bros:in uudistuneen suunnitelman takia. Joss Whedon on myös työstämässä omaa Batgirl-elokuvaansa.

Zack Snyder joutui jättämään Justice Leaguen viimeistelyn Whedonin harteille perhetragedian takia. Whedon teki leffaan lisäkuvauksia omien käsikirjoitustensa pohjalta.

Justice Leaguen ensi-ilta on marraskuussa.

Lähde: Epic Stream

Lisää luettavaa