Wonder Woman jyrää jenkeissä – rikkoi useita avausviikonlopun ennätyksiä

DC-faneilla on vihdoin aihetta juhliin! Wonder Womanista on nimittäin tulossa todellinen yleisö- ja kriitikkohitti DC:lle ja Warner Bros. -studiolle. Loistavaa!

4.6.2017 23:42

Kolmisen viikkoa sitten Wonder Womanin ennustettiin avaavan noin 75 miljoonalla dollarilla. Warner Bros. -studio nosti luvun 80 miljoonaan ja avausviikkona ennuste nostettiin jo 90 miljoonaan. Gal Gadot ja Patty Jenkins näyttivät kuitenkin amazonin käkinärhen munat ja rikkoivat kaikki ennusteet.

Wonder Woman avasi ensimmäisenä viikonloppunaan 100,5 miljoonalla dollarilla. Näin ohjaaja Jenkins rikkoi kaikkien aikojen naisohjaajien avausviikonlopun lukeman 15 miljoonalla. Sam Taylor-Johnsonin Fifty Shades of Grey avasi muutama vuosi sitten 85 miljoonalla ja piti aiempaa kärkipaikkaa. Wonder Womanin avaus on myös seitsemänneksi suurin naispääosaelokuvalle. Sitä edellä ovat Nälkäpelit, Rogue One ja The Force Awakens.

Erikoisin avausviikonlopun ennätys lienee se, että Wonder Woman nousi ensimmäisestä maailmansodasta kertovien elokuvien kärkeen. Se on myös kuudenneksi suurin kesäkuun avaaja sekä vuoden 2017 kolmanneksi suurin avaaja.

Tällä hetkellä leffalla on 97 prosenttinen kriitikoiden tuki Rotten Tomatoesissa sekä loistavat katsoja-arviot.

Maailmalla Wonder Woman avasi 122 500 000 dollarilla. Yhteensä leffa on siis tienannut jo 223 005 000 dollaria maailmanlaajuisesti.

Ennusteissa puhutaan 900 miljoonan ja jopa miljardin dollarin loppulukemista.

Aivan mahtavaa!

Lähde: Uproxx

Lisää luettavaa