Game of Thronesiin saapuu kolme uutta vahvaa kaunotarta – ”Vuoren” parasta olla varuillaan

7.4.2015 04:16

Lieviä juonipaljastuksia, jos et halua niitä tietää, lopeta lukeminen.

Monet suosikkisarja Game of Thronesin vahvimmista hahmoista ovat naisia, kuten petollinen Cersei Lannister, miekan säilän tunteva Brienne Tarth ja tietenkin lohikäärmeiden äiti Daenerys Targaryen. Westerosiin saapuu heidän lisäksi ensi kaudella kolme uutta tiukkaa matamia, jotka ovat liikkeellä kostomielellä.

Naisten isä, prinssi Oberyn Martell, oli viime kaudella sangen näkyvässä roolissa. Martell oleili Kuninkaansatamassa harmittoman oloisesti ja osallistui jopa kuningas Joffreyn häihin. Hänen todellinen motiivinsa oli kuitenkin päästä kostamaan Lannistereille hänen siskonsa Elian raiskaus ja murha. Kuten tiedämme, Martellin agenda sai ikävän lopun, kun Lannisterien vasalli, Gregor ”Vuori” Clegane, yllättäen tappoi hänet kaksintaistelussa – varsin raa’alla tavalla.

Kirjojen mukaan Oberynin tyttäret Obara, Nymeria ja Tyene painostavat setäänsä julistamaan sodan Lannistereita vastaan kostaakseen isänsä kuoleman. He ovat kaikki myös taitavia taistelijoita, mutta se mitä lopulta tulee tapahtumaan, jääköön paljastettavaksi itse sarjassa. Obaran roolissa nähdään Keisha-Castle Hughes, Nymeriaa esittää Jessica Henwick ja Tyenen osan hoitaa Rosabell Laurenti Sellers.

Ensi kaudella tullaan niin ikään uutena tuttavuutena näkemään Dornen maanosa, josta tyttäret ovat kotoisin. Dornen kuvaukset on tehty kesäisessä Sevillassa, Espanjassa, joten karun kaunista nähtävää tulee riittämään silläkin saralla. Alla video, jossa nähdään nämä uudet kovat luut.

Kuva: Game of Thrones

Lähde: New York Post

(Episodi/MLE)

Lisää luettavaa