Ghostbustersin naisversiota tähdittänyt raivostui tulevasta miesversiosta: Mu**ku veto, jotain mitä Trump tekisi

Who you gonna call d*ck?

22.1.2019 10:00

The Wrap uutisoi, että vuoden 2016 Ghostbusters -elokuvaa tähdittänyt Emmy-ehdokas Leslie Jones oli kiivastunut Twitterissä Jason Reitmanin tulevasta haamujengi-filmatisoinnista. Vuoden 2016 versiossa päähenkilöt olivat naisia, toisin kuin alkuperäisissä Haamujengi -elokuvissa.

Reitmanin versio palaa juurille siinä mielessä, että kyseessä on jatko-osa alkuperäisille Bill Murrayn, Dan Aykroydin, Sigourney Weaverin, Harold Ramisin ja Rick Moraniksen Haamujengi -elokuville. Kolmannen elokuvan ohjaa alkuperäisten ohjaajan Ivan Reitmanin poika.

Jones kuitenkin vihastui siitä, että ”naisversio” jätetään kokonaan huomiotta. ”Jotain sellaista mitä Trump tekisi”, hän tviittasi ja kertoi kaiken olevan nöyryyttävää. ”(Trumpin äänellä) ’Aion tehdä uusiksi Ghostbusteeeeersin, parempi miesten kanssa, siitä tulee valtava. Ne naiset eivät ole Ghostbusteeeeeerseja’ äh, niin ärsyttävää. Niin mu**ku liike.”

Myöhemmin hän selvensi kantaansa, että mikäli tuleva Ghostbusters menestyy paremmin edellinen Ghostbusters, se tulee näyttämään siltä, että ”pojat ovat parempia”.

Kuva sarjasta Saturday Night Live

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa