Gone Girl -menestyskaksikko jatkaa yhdessä seuraavan vuoden – yhteinen sarja True Detective -tyylillä

David Fincherin Gone Girl on jo kriitikoiden kehuma ja yleisön hyväksymä, ja näyttäisi muodostuvan uudeksi menestykseksi ohjaajan uralla.

Seuraavaksi Fincher suuntaa pienen ruudun toiselle puolelle, mutta ottaa mukaansa uuden menestyksen avaimensa: kirjailija Gillian Flynnin, joka käsikirjoitti omaan romaaniinsa perustuvan Gone Girlin. Fincher tulee ohjaamaan kokonaisen kauden HBO:n Utopia-sarjaa, mutta haluaa pitää sarjan tiiviinä yhteistyönä kirjoittajan kanssa.

”En halua isoa käsikirjoittajien huonetta. Haluan äänen”, sanoo tarkaksi tunnettu ohjaaja Buzzfeedin haastattelussa.

Utopia tulee olemaan aika pitkälti ainoa asia, mitä kaksikko ehtii vuonna 2015 tekemään, mutta tämä ei tunnu haittavaan Flynniä, joka tarttui tarjoukseen hetkeäkään epäröimättä.

”Sain Davidiltä tekstarin, jossa luki ’Hei, minulla on yksi TV-juttu. Se tulee viemään seuraavan vuoden elämästäsi. Oletko mukana?’ Olin vain, että ’Totta kai olen mukana. Sinun ei tarvitse edes kertoa, mistä on kyse. Olen mukana'”, kertoo seuraavaa suurta rikosromaaniansa jo suunnitellut Flynn.

Isoissa TV-sarjoissa on yleensä mukana useita käsikirjoittajia ja ohjaajia, mutta poikkeuksiakin on: HBO:n True Detective on täysin käsikirjoittaja Nic Pizzolatton ja ohjaaja Cary Fukunagan käsialaa.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut