Goreleffan ohjaaja reagoi opettajan traumatisoivaan virheeseen: ”Toivottavasti emme ole pilanneet näiden lasten lapsuutta”

Kaikenlaista sitä pääseekin tapahtumaan. Onkohan luvassa oikeudenkäyntejä?

21.10.2023 10:31

Uutisoimmekin jo, kuinka yhdysvaltalaisopettaja oli esittänyt neljäsluokkalaisille lapsille goreleffa Winnie the Pooh: Blood and Honeyn lastenelokuvan sijaan. Elokuva oli ehtinyt pyöriä 20-30 minuuttia ja osa lapsista oli pyytänyt opettajaa keskeyttämään sen jo aiemmin.

Elokuvan ohjaaja Rhys Waterfield on nyt ottanut kantaa kohutapaukseen.

– Se on aivan hullua, eikö vain? Kyllähän siitä huomaa heti, ettei se ole lastenelokuva. Jo ensimmäisten kymmenen minuutin aikana tapahtuu kaikkea hullua kamaa. Hahmotkin näyttävät pelottavilta, joten en oikein tiedä mitä pääsi tapahtumaan, koska he sanoivat, että se on pyörinyt puolisen tuntia. En tajua miten lapset ovat voineet katsoa sitä niin pitkään. Laittoiko opettaja sen vain pyörimään ja lähti itse paikalta, vai saivatko lapset huijattua häntä jotenkin? Toivottavasti emme pilanneet näiden lasten lapsuutta, Waterfield sanoo.

Samalla ohjaaja kertoo, että jatko-osa olisi ollut vielä enemmän traumatisoiva, sillä elokuvan sisältöä on raaistettu moninkertaisesti.

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 julkaistaan helmikuussa 2023.

Alla Blood and Honeyn traileri.

Lähde: CBR

Lisää luettavaa