Nalle Puh -kauhuleffa oli vain alkusoittoa – seuraavaksi lapsilta kielletään Risto Reipas

Synkempi tarina.

30.4.2023 19:31

Tuttujen hahmojen tekijänoikeuksien raukeaminen luo mahdollisuuksia, joita kaikki eivät ehkä ole valmiita ottamaan täysin avosylin vastaan. A. A. Milnen satujen Nalle Puhista tuli taannoin public domain -statuksen alle siirtynyt hahmo. Tämä mahdollisti kauhuelokuva Winnie the Pooh: Blood and Honey tekemisen, ja nyt myös toinen Milnen hahmo on saamassa synkemmän versioinnin.

James Cordenin talkshow’ssa työskennellyt Charlie Kesserling on kehitellyt Risto Reippaasta eli Christopher Robinista lapsilta kielletyn version. Christopher Robin -työnimellä kulkeva tv-sarja esittelee Riston parikymppisenä newyorkilaisena, joka on pettynyt ja vajonnut elämänsä kriisiin. Huumeet avaavat nuorukaiselle portaalin, josta hän saa yhteyden omituisiin puhuviin eläimiin hylätyn asuntokompleksinsa ulkopuolella.

Lopputulema on näillä eväillä varmasti aivan toisenlainen kuin esim. vuoden 2018 perhe-elokuvassa Risto Reipas ja Nalle Puh. Sarjan pilottijakson ohjaajana toimii Conrad Vernon. Miehen aiemmasta filmografiasta löytyvät mm. leffat Shrek 2 ja Sausage Party. Vielä ei ole tiedossa, koska tv-sarja julkaistaan.

 

Lähde: DigitalSpy

Lisää luettavaa