Hakkerit pyytävät anteeksi Quentin Tarantinon elokuvan vuotamista – pitävät itseään Robin Hoodeina

Quentin Tarantinon The Hateful Eight -elokuvan piraattisivustoille vuotanut hakkeriryhmä on pyytänyt anteeksi tekoaan.

Hive-CM8 -niminen tyhmä pahoittelee kaikkea aiheuttamaansa suruaan ja sanoo, että hyvälaatuisen kopion leviäminen saattaa jopa auttaa elokuvaa lippukassoilla.

”Pahoittelut pettymyksestä – mutta kyseessä ei ollut hakkerointi tai mitään sellaista. Saimme kopiot tyypiltä, joka myi niitä kadulla, ei ollut tarvetta dekryptata mitään. Emmekä suinkaan olleet ainoat. Muitakin elokuvia vuodettiin nettiin, emmekä me olleet osallisena siinä. Joten halusimme vain jakaa tämän elokuvan niille ihmisille, jotka eivät ole tarpeeksi varakkaita tai eivät pysty katsomaan kaikkia palkintoehdokkaita teatterissa.”

Ryhmä myös lupasi, ettei enää vuoda elokuvia ennen niiden teatterilevityksen alkamista.

”Ei ollut ikinä tarkoitus satuttaa ketään. Emme tienneet sen tulevan niin suosituksi niin nopeasti.”

The Hateful Eight ei ole vetänyt yhtä paljon katsojia kuin esimerkiksi Tarantinon kaksi edellistä elokuvaa, mutta tuottaja Harvey Weinstein ei syytä tästä piraatteja – ei ainakaan tässä galaksissa seikkailevia.

”Elämme Star Wars -universumissa. Rakastan Star Warsia. Mielestäni se on mahtava. Ei ole tarkoitus olla katkera, mutta jos pitäisi kirjoittaa itselleen muistio, sanoisin: Älä avaa samaa aikaa Star Warsin kanssa. Älä avaa samaa aikaa kaikkien aikojen isoimman elokuvan kanssa. Olisimme tuplanneet tienestimme ilman Star Warsia”, Weinstein myöntää.

Lähde: THR

(Episodi/ML)

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut