Halloween-klassikko Hocus Pocus saa jatkoa – Disney paljasti kakkoselokuvan juonitietoja ja näyttelijöitä

Noidat ovat jälleen suuntaamassa Salemin kaupunkiin.

2.11.2021 08:00

Vuonna 1993 julkaistu Disneyn Hocus Pocus on kasvanut vuosien varrella pimenevien syysiltojen klassikkoelokuvaksi. Ensi vuoden syksyllä luvassa on vihdoin jatkoa Sandersonin noitasiskosten tarinalle, kun kakkososan on määrä saada ensi-iltansa Disney Plus -suoratoistopalvelussa.

Alkuperäinen Halloween-komedia seuraa Bette Midlerin, Sarah Jessica Parkerin ja Kathy Najimin esittämien, 300 vuotta kuolleina olleiden noitien pyrkimyksiä pysyä ikuisesti nuorina. Tämä kuitenkin vaatii lasten sielujen uhraamista ja Salemissa asuvat nuoret (Omri Katz, Thora Birch ja Vinessa Shaw) ovat ainoat henkilöt, jotka voivat estää noitien suunnitelmat.

Hocus Pocus 2 seuraa Disneyn mukaan jälleen tuttua noitakolmikkoa, joka palaa kauhistuttamaan massachusettsilaista kaupunkia 29 vuotta ensimmäisen elokuvan tarinan jälkeen. Tällä kertaa noitien koston voivat estää vain kolme lukiotyttöä, joita esittävät Whitney Peak, Lilia Buckingham ja Belissa Escobedo.

Midler, Parker ja Najimi palaavat kaikki tuttuihin rooleihinsa. Ensimmäisestä Hocus Pocus -elokuvasta mukana nähdään myös Billy Butcherson -nimistä zombieta näyttelevä Doug Jones. Kakkososan ohjaajana toimii Anne Fletcher (Step Up, Odottamaton ehdotus) ja sen on käsikirjoittanut Jen D’Angelo.

Hocus Pocus on streamattavissa Disney Plussassa. Kakkososan kuvaukset ovat käynnistyneet ja se on saapumassa suoratoistopalveluun syksyllä 2022, mitä todennäköisimmin Halloweenin korvilla.

Alla ykkösosan traileri.

Lähde: Entertainment Weekly

Lisää luettavaa