Han Solo-roolissa olisi voinut olla Harrison Fordin nuori kaksoisolento – selvisikö nyt miksei saanut roolia?

Monia harmittaa edelleen.

2.6.2018 05:17

Näyttelijä Anthony Ingruber herätti positiivista kuohuntaa netissä, kun hänen Harrison Ford -imitaationsa meni viraaliksi. YouTubessa on video, jolla hän esittää Han Soloa – ja pelottavan hyvin.

Ingruber on kaiken lisäksi jo esittänyt nuorta Fordia elokuvassa The Age of Adaline. Kaikki vaikutti siis olevan katettu Ingruberille elämänsä roolia varten. Miksi roolissa kuitenkin nähtiin Alden Ehrenreich?

Asiaa kommentoi nyt Solo-käsikirjoittaja Jonathan Kasdan. Hän vastasi katkeralle fanille, joka syytti Disneytä Ingruberin täydellisestä sivuuttamisesta. Kasdan kuitenkin paljasti nyt, että Ingruber koe-esiintyi roolia varten.

Kasdan kertoi twiitissään, että koe-esiintymisessä oli läsnä alkuperäiset ohjaajat Chris Lord ja Phil Miller. Kasdanin mukaan Ingruberiin kiinnitettiin myös erityistä huomiota, koska elokuvantekijät olivat tietoisia hänen suosiostaan fanien keskuudessa. He myös pitivät hänen roolistaan Age of Adaline -elokuvassa.

2500 hakijasta rooliin ensimmäisenä koe-esiintynyt Alden Ehrenreich kuitenkin vei rooliin. Screen Rant arvioi syyksi aiempiin tietoihin vedoten, että Ingruberin kohdalla oli vaarana, että elokuva olisi saattanut luiskahtaa parodian puolelle.

Vaaran toki ymmärtää. Imitaattorithan nimittäin saavat aikaiseksi nimenomaan naurua – toki ihastelun lisäksi.

Alla Ingruberin viraaliksi mennyt Harrison Ford -imitaatio vuodelta 2008.

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa