”Hänellä on oikeus mielipiteisiinsä”: True Detective -sarjan luojalla ja uuden kauden tekijällä on somedraamaa

Kulissien takana on ilmeisesti hieman tulehtunut illmapiiri.

2.2.2024 12:01

True Detective: Night Countrysta on nähty nyt kolme jaksoa. Ne ovat olleet upeita, synkkiä, mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä. Sarja on todellakin tehnyt arvoisensa paluun.

Fanit ovat tietenkin verranneet uutta kautta ensimmäiseen kauteen, jota pidetään yhtenä television huippuhetkinä. He ovat jopa syyttäneet True Detective -luoja Nic Pizzolattoa uuden kauden ”huonoudesta”, vaikka hänellä ei ole ollut mitään tekemistä sen kanssa. Pizzolatto kertoi pettyneille faneille, ettei hän ole siihen syypää.

Night Coutryn luoja Issa López otti nopeasti kantaa.

– Uskon, että jokaisella tarinankertojalla on omanlaisensa erikoislaatuinen suhde luomiinsa tarinoihin. Hänellä on täysi oikeus niihin reaktioihin ja mielipiteisiin. Se on hänen etuoikeutensa. Kirjoitin sarjan kuitenkin syvällä rakkaudella hänen luomaansa sekä sarjan faneja kohtaan, López kertoi Vulture-lehdelle.

True Detective: Night Countryn vetäjä López on myös käsikirjoittanut ja ohjannut kaikki uuden kauden kuusi jaksoa. López pitää omaa kauttaan sarjan uudelleenvisiontina. Hän myöntää tosin, että se on erilainen kuin aiemmat kaudet.

Pizzolatto toimii uuden kauden päätuottajana, mutta ei ole ollut muuten sen kanssa tekemissä. Senpä takia hän vastasi faneille melko tylyyn tapaan Redditissä:

– Ei minulla ollut sen suhteen mitään sanavaltaa. Älkää minua syyttäkö.

Pizzolatto pitää myös Night Coutryssa nähtäviä ensimmäiseen kauteen liittyviä easter eggejä typerinä.

Sotku on valmis.

True Detective: Night Country on katsottavissa HBO Maxissa, uusi jakso joka maanantai.

Lähde: The Wrap

Lisää luettavaa