Harry Potter -tähti mukaan HBO:n hittisarjaan – The White Lotusin kolmas kausi paljasti uusia roolituksiaan

Todella mainio sarja!

6.1.2024 21:42

HBO:n palkittu hittisarja The White Lotus käynnistelee kolmannen tuotantokautensa tuotantoa uuden vuoden kunniaksi. Nyt myös sarjan uusimmat näyttelijäkiinnitykset on paljastettu jatkoa hartaasti odottavalle katsojakunnalle.

Seuraavalle lomareissulle lähtevät mukaan uusina niminä Harry Potter -elokuvien Lucius Malfoyna parhaiten tunnettu Jason Isaacs, Michelle Monaghan (Mission: Impossible -elokuvat, True Detective), Parker Posey (Beau Is Afraid), Leslie Bibb (Iron Man), Dom Hetrakul ja Tayme Thapthimthong.

Ykköskaudella mukana ollut Natasha Rothwell (Sonic the Movie -elokuvat, Vonkka) on uusimassa roolinsa seuraavalla kaudella.

Kolmas kausi on käynnistelemässä kuvauksiaan viimeisimpien tietojen mukaan helmikuun aikana Thaimaassa Koh Samuin, Phuketin ja Bangkokin seuduilla. Kauden oli aluksi määrä sijoittua Japaniin, mutta suunnitelmaa muutettiin tuntuvien verohelpotusten vuoksi.

Usealla Emmy- ja Golden Globe -pystillä palkittu The White Lotus on katseltavissa HBO Maxin kautta. Kolmas kausi ilmestynee suoratoistopalvelun valikoimaan vuoden 2025 aikana.

Katso sarjan aiempien kausien viralliset trailerit alta.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa