Harvinaista: Jo aikapäiviä sitten lopetettu draamasarja paukahti yllättäen katsotuimpien kärkeen

Meghan Markle pysyy otsikoissa.

30.7.2023 14:31

Suits, eli Suomessa paremmin nimellä Pukumiehet tunnettu lakidraama on tehnyt harvinaisen tempun. Myös meillä Netflixin valikoimiin kuuluva sarja singahti yllättäen kymmenen katsotuimman ohjelman joukkoon Yhdysvaltojen eri suoratoistopalvelujen listalla. Saavutus on erityinen siksi, että Pukumiehet loppui virallisesti jo vuonna 2019, yhdeksänteen tuotantokauteensa.

Kesä- ja heinäkuun vaihteessa Pukumiehille mitattiin 3,1 miljardin katseluminuutin lukemia viikossa. Luvut ovat olleet nousujohteisia. Samalla sarja on rikkonut sarallaan ennätyksen, sillä suoratoistopalveluissa kierrätetyistä tv-sarjoista ei edes Steve Carellin tähdittämä Konttori (The Office) ole päässyt läheskään yhtä korkeisiin lukemiin.

Syitä Pukumiesten suosiolle voi vain arvailla. Hämmästyttävää muistiaan lähinnä pikkurikoksiin käyttänyttä Michael Rossia (Patrick J. Adams) asianajajayrityksen huippujuristiksi seurannut sarja on koukuttanut niin juonellaan kuin persoonallisilla hahmoillaan. Toisaalta se jäi Meghan Marklen viimeiseksi työksi näyttelijänä ennen kuin hänestä tuli prinssi Harryn puoliso ja Sussexin herttuatar. Sussexin herttuapari on pysynyt julkisuudessa erilaisten kohujen mutta myös järjestötoimintansa kautta.

 

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa