Hawkeye-tähti mukaan Disney Plussan tulevaan Kaunotar ja hirviö -sarjaan

Mafiajengiläisestä prinssiksi – ihan mukava statuksen päivitys.

Pohjoisirlantilainen Francis ”Fra” Fee nähtiin joulun alla pyörineessä MCU-sarja Hawkeyessä verkkarimafioso Kazin roolissa. Nyt hänet on kiinnitetty Disney Plussan toiseenkin tuotantoon: hän liittyy Kaunotar ja hirviö -esiosasarjan mainioon näyttelijäkattaukseen.

Tuleva sarja seuraa Disneyn liveaction Kaunottaressa ja hirviössä esiteltyjen Gastonin ja LeFoun seikkailua sadusta tutussa maailmassa. Elokuvan tähdet Luke Evans sekä Josh Gad palaavat näihin rooleihinsa ja uutena tulokkaana mukaan liittyy myös Briana Middleton LeFoun siskona.

Fee tulee esittämään sarjassa karismaattista prinssi Benuit Berliozia. Ennen esiintymistään Marvelin puolella 34-vuotias näyttelijä-laulaja on nähty myös esimerkiksi Les Misérables ja Cinderella (Amazon Prime) -elokuvissa.

Kahdeksanosaisen spin-offin seikkailut sijoittuvat aikaan ennen Bellen ja Hirviön rakkaustarinaa. Sarja julkistettiin viime kesänä ja sen on tarkoitus käynnistää kuvauksensa tämän kevään aikana. Sen kehittelystä vastaavat Gad, Edward Kitsis (Lost, Olipa kerran) ja Adam Horowitz (Lost, Olipa kerran), jotka häärivät kaikki myös sarjan vastaavina tuottajina yhdessä Evansin ja Tony-voittaja Liesl Tommyn (Respect) kanssa.

Legendaarinen säveltäjä Alan Menken tulee tekemään musiikkia myös tähän tulevaan sarjaan. Hän vastasi sekä alkuperäisen Disney-animaation että liveaction version sävellyksistä – yhtenäinen musiikkimaailma on aina erinomainen asia!

Toistaiseksi nimeämätön sarja saapunee suoratoistopalveluun katseltavaksi aikaisintaan tämän vuoden lopussa. Alla vuoden 2017 Kaunotar ja hirviö -traileri.

YouTube video

Lähde: Variety

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut