HBO hakkeroitu: varo suosikkisarjojen juonipaljastuksia – vuodoissa niin Game of Thronesia kuin Ballersia

HBO on viimeisin Hollywoodin hakkerointiuhreista. Entertainment Weekly on löytänyt vertaisverkosta HBO:n suosikkisarjojen tulevia osia sekä ainakin yhden käsikirjoituksen.

”HBO ärsi kyberhyökkäyksestä, jonka takia tärkeitä tietoja on vuodettu”, kerrotaan HBO:n tiedotteessa. ”Tutkimme parhaillaan tapausta viranomaisten sekä kyberturvallisuusfirmojen kanssa.”

Hakkerit väittävät saaneensa haltuunsa 1,5 terabittiä HBO:n tiedostoja. Nyt vertaisverkoista löytyvät ainakin yksi tuleva osa Ballersia sekä Room 104:ää. Joukossa on ilmeisesti myös Game of Thronesin tulevan neljännen osan käsikirjoitus. Hakkerit ovat ilmoittaneet julkaisevansa lisää varastettuja tiedostoja pian.

Anonyymi emaili saapui lukuisille toimittajille sunnuntaina.

”Tervehdys ihmiskunta. Historian mahtavin kybervuoto on juuri nyt tapahtumassa. Mikä sen nimi on? En muistanutkaan kertoa. Se on HBO ja Game of Thrones…….!!!!!! Sinä olet eräs niistä onnekkaista ensimmäisistä, jolla on mahdollisuus todistaa ja imuroida tämä vuoto. Nauti siitä & levitä sanaa. Se, joka levittää sanaa parhaiten, saa haastattelumahdollisuuden. HBO on kaatumassa.”

HBO ei ole kommentoinut vuodon sisältöä, mutta saattaa olla, että hakkerit ovat saaneet käsiinsä Game of Thronesin koko seitsemännen kauden. Pitäkää siis varanne, spoilerivaara kasvoi juuri.

Lähde: Entertainment Weekly

Aiheeseen liittyvät jutut