Game of Thrones -tähdellä tietoa Star Wars: The Last Jedi -elokuvasta – tällainen se on

Ei kannata lukea, jos haluat välttyä kaikilta tiedoilta tulevasta The Last Jedi -elokuvasta. Ei kuitenkaan varsinaisia spoilereita.

Uuden Star Wars -trilogian käyntiin potkaissut The Force Awakens esitteli hahmon nimeltään kapteeni Phasma. Häntä esittää Game of Thronesista tuttu Gwendoline Christie.

Hänet nähdään seuraavassakin elokuvassa, vaikka hän joutui tekemään tuttavuutta roskakuilun kanssa The Force Awakensissa. Christiellä oli nyt jotain kerrottavaa tulevasta elokuvasta.

– Olin niin ilostunut siitä, että olen mukana The Last Jedissa ja että sen ohjaa Rian Johnson. Hän on ohjaaja, jota olen ihaillut siitä lähtien, kun näin Brickin (2005). Minusta se oli loistava teos, Christie ylisti.

Christie oli innoissaan siitä, että hän pääsi antamaan palautetta Johnsonille käsikirjoituksesta keskinäisessä tapaamisessa. Johnson kävi käsikirjoituksen läpi samalla tavalla kaikkien näyttelijöiden kanssa. Christie sai ehdottaa ideoita ja keskustella siitä miten asiat ovat nyt ja mihin suuntaan ne voisivat mennä.

– Voin kertoa sinulle seuraavasta Star Wars -elokuvasta sen, että minusta Rian tekee poikkeuksellista työtä menemällä syvemmälle ja pidemmälle, todella tutkien, mitä nämä hahmojen väliset yhteydet ovat, Christie paljasti.

The Last Jedi saa Suomen ensi-iltansa 15. joulukuuta.

Lähde: Independent

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut