HBO:n suosikkisarja saa jatkoa pitkän tauon jälkeen – kohta katsottavissa

Komediasarja Curb Your Enthusiasm eli Jäitä hattuun jatkuu uuden 9. kauden myötä.

Larry Davidin (Seinfeld) luomassa, suureen suosioon nousseessa tilannekomediasarjassa mies esittää itseään ylilyövänä karikatyyrihahmona. Sarja häivyttää säälimättömästi mutta kieli poskessa faktan ja fiktion rajaa käyttämällä sekä omana itsenään esiintyviä että kuvitteellisia hahmoja, joita seurataan kaikkialla läsnä olevalla kameralla.

Vuodesta 2011 tauolla olleen sarjan tulevalla kaudella Larryllä on uusi lupaava yritys, joka on saanut kannustavaa palautetta useilta mahdollisilta sijoittajilta. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun sarja epäonnistumisia uhkaa suunnitelmia – ainakin väliaikaisesti.

Nyt alkavalla kaudella nähdään aiemmilta kausilta tuttuja näyttelijöitä kuten Cheryl Hines, Jeff Garlin, Susie Essman ja J.B. Smoove sekä sarjan veteraaneja kuten Richard Lewis, Bob Einstein, Ted Danson ja Mary Steenburgen.

Uudella kaudella nähdään myös uusia näyttelijöitä, kuten Elizabeth Banks, Ed Begley, Jr., Carrie Brownstein, Bryan Cranston, Lauren Graham, Jimmy Kimmel, Nick Offerman, Nasim Perad ja Elizabeth Perkins.

Sarja on tähän mennessä esitetyllä 80 jaksollaan HBO:n pisimpään pyörinyt komedia- tai draamasarja.

Uudet Curb Your Enthusiasm -sarjan jaksot katsottavissa HBO Nordicilla 2. lokakuuta alkaen. Katso traileri alta.