Heat-ohjaaja Michael Mannilta viimein uusi elokuva

15.2.2013 18:29

Nelinkertainen Oscar-ehdokas Michael Mann on ohjaamassa vielä nimeämätöntä trilleriä. Pääosassa Marvelin Thorina tunnettu Chris Hemsworth.

Elokuvansa myös käsikirjoittavan Mannin edellisistä elokuvista alkaa olla jo aikaa, sillä Public Enemies -rikospätkä julkaistiin vuonna 2009 ja Miami Vice -uusinta vuonna 2006. Parhaiten Mann muistetaan silti merkkielokuvistaan Heat – ajojahti (1995) ja The Insider – sisäpiirissä (1999).

Mann on kyhännyt uuden elokuvansa käsikirjoitusta jo yli vuoden ajan yhdessä aiemmin apulaisleikkaajana toimineen Morgan Davis Foehlin kanssa. Nettihyökkäyksiin ja muihin verkkouhkiin keskittyvän elokuvan tuotannon on määrä alkaa kesäkuussa.

Mannilla on ollut pari muutakin elokuvaprojektia vuosien varrella tulilla, mutta kaikki ovat vielä kehitysvaiheessa ja lienevät sivussa uuden jännärin valmistumiseen asti.

Thorin jatko-osan, marraskuussa ilmestyvän Thor: The Dark Worldin kuvaukset valmiiksi saanut Hemsworth nähdään tänä vuonna myös Ron Howardin formulaelokuvassa Rush. Rush ilmestyy loppuvuodesta.

Kuva Heat-elokuvasta, jossa rikolliset vielä käyttivät konkreettisia menetelmiä bittisiirtojen sijaan.

Lähde: Collider

(Episodi/JS)

Lisää luettavaa