Heath Ledgerin isä muisteli poikansa kuolemaa: ”Se oli täysin hänen syynsä” – sisko yritti varoittaa

Tähden isä sanoi rakastavansa poikaansa, olevansa ylpeä hänestä ja että hänen kuolemaansa on vaikea hyväksyä.

Lahjakas näyttelijä Heath Ledger poistui valitettavasti keskuudestamme vuonna 2008. Syynä oli lääkkeiden yliannostus – tähti söi vaaralliseen tapaan samaan aikaan uni- ja kipulääkkeitä.

Tähden 66-vuotias isä Kim Ledger muisteli nyt tähden viimeisiä hetkiä ja varoitti ihmisiä kipulääkkeiden vaaroista.

– Se oli täysin hänen syynsä. Ei kenenkään muun, hän halusi niitä. Ketään muuta ei voi syyttää, Ledgerin isä pamautti.

– Hänen siskonsa soitti Heathille päivää ennen kuolemaa ja pyysi, ettei hän ottaisi reseptilääkkeitä (kipulääkkeitä) yhtä aikaa unilääkkeiden kanssa, Kim Ledger jatkoi.

– Hän vastasi: ”Katie, Katie, tiedän mitä teen.” Hänellä ei ollut hajuakaan, Ledgerin isä sanoi.

Heath Ledgerin isä tuli julkisuuteen tiettävästi siksi, koska vastikään julkaistun kyselyn mukaan viidesosa australialaisista käyttää kipulääkkeitä. Kim Ledger sanoo, että kiireiset ammattilaiset aikatauluineen ovat riskiryhmää, koska heillä ei ole välttämättä aikaa sairastamiseen tai nukkumiseen.

Hän sanoi myös Heathin matkustelleen hektisesti ennen kuolemaansa ja käyttäneen kipulääkkeitä pysyäkseen tahdissa mukana. Hän oli niin ikään joutunut tekemään paljon yökuvauksia kylmässä, vaikka hänellä oli heikko sydän.

Saamastaan pitkäkestoisesta yskästä (tiettävästi keuhkokuume) huolimatta hän halusi jatkaa samalla tahdilla saadakseen elokuvansa tehtyä.

Heath Ledger kuvasi kuolemansa aikaan The Imaginarium of Dr. Parnassus -elokuvaa. Yön ritari -kuvaukset olivat päättyneet vasta muutama kuukausi sitten.

Lähde: Daily Mail

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut