Hollywood-tähti Emma Watson viihtyy tällä hetkellä paremmin kannabismiehen seurassa – lopettaa joko uransa tai jättäytyy pitkälle tauolle

Elämässä puhaltaa uusia tuulia.

Harry Potter -elokuvien jälkeenkin näyttelijä Emma Watson, 30, on ollut mukana isoissa tuotannoissa, mutta viime aikoina on ollut hiljaisempaa. Häntä ei nimittäin ole nähty elokuvan Little Women (2019) jälkeen näyttelijänä, eikä hänellä myöskään ole listattuna uusia projekteja IMDb:ssä.

Watsonin agentin mukaan tähti on ”vaipunut horrokseen” eikä näyttelijä aio sitoutua uusiin projekteihin. Tiettävästi syynä on hänen huhuttu kihlattunsa Leo Robinton, jonka kanssa Watson on seurustellut 18 kuukautta.

– Emma on mennyt maan alle, hän on asettumassa aloilleen Leon kanssa. He pitävät matalaa profiilia. Ehkä hän haluaa perheen, Daily Mailin lähde sanoi.

Watson raportoidusti majaili vuoden alussa useita viikkoja Ibizalla, viettäen Robintonin kanssa aamuja vegaanikahvilassa smoothieita nauttien. Elantonsa Robinton ansaitsee laillisella kannabiksen myynnillä Los Angelesissa.

Tällä hetkellä Watson on Los Angelesissa, mutta ei ole silti palaamassa leffoihin. On vielä epäselvää, onko vetäytyminen valokeilasta pysyvää vai väliaikaista. Alla kuva parista.

Lähde: Daily Mail

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut