Hollywood-tähti Kevin Baconin tontilla oli riivattu talo – joutui purkamaan

Tontin omistaja kieltäytyi aluksi koko kaupasta.

25.9.2023 07:30

Kevin Baconilla oli kertoa kunnon kummitusjuttu, kun hän vieraili SiriusXM-radiokanavan haastattelussa. Tapaus sattui jo kauan sitten, 1980-luvulla.

Bacon kertoi näyttelijälle ja Literally! ohjelman juontajalle Rob Lowelle, että hänen maatilansa läheisyydessä sijaitsi kummitustalo. Talosta oli Baconin mukaan huolissaan myös tontin edellinen omistaja, joka oli kasvanut talossa.

Aiempi omistaja pelkäsi, että näyttelijä joutuisi talon vuoksi riivatuksi, jolloin Bacon voisi tehä ”vakavaa vahinkoa”. Edellinen omistaja vaikutti olleen ainakin puolitosissaan, ellei jopa täysin tosissaan, sillä hän vaati sopimuksessa taloa purettavaksi, jotta riivatuksi tuleminen voitaisiin välttää.

Tontin omistaja ei aluksi suostunut talon vuoksi myymään maata lainkaan.

– En voi myydä sitä sinulle, koska siinä kummittelee, ja pelkään, että se riivaa sinut ja aiheutat vakavaa vahinkoa, Bacon kertoi omistajan sanoneen hänelle.

Baconin mukaan kummitustalon aiheuttamasta ongelmasta väännettiin kättä pidempään. Lopulta kauppa syntyi, kun pykälä talon purkamisesta saatiin aikaiseksi.

Elokuvarintamalla riittää niin ikään kauhua, sillä Bacon nähdään tulevassa The Toxic Avenger -elokuvassa. Sen päätähtenä näyttelee Taru sormusten herrasta -elokuvien Frodon roolistakin tuttu Elijah Wood. Jutun lopussa kuva hänestä roolissaan.

Viimeisin rooli Baconilla oli Disney Plussassa nähdyssä The Guardians of the Galaxy Holiday Special -jaksossa, jossa hän näytteli itseään, tai ainakin jonkinlaista versiota itsestään.

Lähde: NME

 

Lisää luettavaa