Hollywood-tähti Megan Fox ristiinnaulittiin väitettyjen koronapuheiden vuoksi – ”Internet on niin HAUSKA”

Ilmeisesti viestissä ei ole todellisuuspohjaa.

Sosiaalisessa mediassa on kiertänyt huijausviesti, jossa Megan Fox vaikuttaa kirjoittavan koronaan liittyvistä asioista. Hollywood-näyttelijä on kieltänyt antaneensa kyseisiä lausuntoja.

Viesti loi kuvan, että Fox vastustaa ainakin jossain määrin kasvosuojaimien käyttöä. Jotkut somettajat uskoivat tämän. Fox joutuikin kommentoimaan asiaa seuraavasti.

– En ole koskaan antanut lausuntoja kasvosuojaimiin liittyen. Pelottavaa, että joku voi mennä viraaliksi ja tulla sosiaalisesti ristiinnaulituksi jostain sellaisesta, jota ei ole tehnyt. Internet on niin HAUSKA, Fox kertoi tähtisilmäisellä emojilla höystettynä.

Fox on kuvattu usein kasvosuojien kanssa, joten siihen nähden vaikuttaisi, ettei Foxilla ole mitään kasvosuojaimia vastaan.

Näyttelijä erosi Beverly Hills 90210:sta tutusta Brian Austin Greenistä vuonna 2020. Elokuvarintamalla tähdellä on tulossa viisi projektia. Niistä ensimmäinen on nimeltään Till Death, joka kertoo kuolleeseen mieheensä käsiraudoitetusta vaimosta. Hänen täytyy yrittää selviytyä tilanteesta, ennen kuin tappajat saapuvat paikalle.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut