Hollywoodin kovimmat rääväsuut on selvitetty ja ei, Samuel L. Jackson ei ole listaykkösenä: ”Joku on laskenut väärin!”

Jacksonkin yllättyi omasta sijoituksestaan.

16.3.2022 19:00

Viime viikkoisessa talkshow-jaksossa juontaja Jimmy Fallon paljasti vieraanaan olleelle Samuel L. Jacksonille, ettei tämä ole elokuvissaan eniten kiroileva näyttelijä. Itse asiassa hän on Buzz Bingon tekemän tutkimuksen mukaan vasta listasijalla kolme.

Keväällä 2020 tehdyssä listauksessa tutkittiin yli 3500 elokuvaa ja sen perusteella Jacksonin hahmot ovat viljelleet valkokankaalla yhteensä ”vain” 301 ärräpäätä. Sillä ei vielä ylletty listakakkosena olevan Leonardo DiCaprion 361 lukemaan saatikka sitten ykkössijaan, jota pitää hallussaan 376 lausutulla kirosanalla (rumpujen pärinää) Jonah Hill.

Vaikka listaus on koottu jo pari vuotta sitten, sen tulokset eivät olleet näköjään ehtineet kantautua Jacksonin korviin asti aiemmin. ”Tuo on p*skapuhetta. — Jonah Hill? Oikeastiko? Ja Leo? En usko tuota,” hän päivittelee Fallonille. ”Joku on laskenut väärin.”

Hillin ja DiCaprion listasijoitusta selittävät pitkälti Wolf of Wall Street, jossa kaksikko esiintyy yhdessä ja joka on mukana olleista elokuvista kaikkein kirosanaisin. Sen kolmen tunnin kestoon mahtuu peräti 715 voimasanaa. Hilliä on siivittänyt kärkeen myös räävitön Superbad-komedia.

”Jos tässä olisi laskettu vain yhden tietyn kirosanan käyttöä, sinä olisit kyllä ehdottomasti voittaja,” Fallon kuitenkin toteaa viitaten Jacksonin maineeseen motherf*cker-sanan suurkuluttajana. Jackson yhtyy tähän toteamukseen täysin.

Voit katsoa talkshow-pätkän kokonaisuudessaan alta. Kirosana-listauksesta keskustellaan noin aikamerkistä 1:20 eteenpäin.

Lähde: Uproxx, Variety

Lisää luettavaa