Hollywoodin kuuluisa isä-poika näyttelijäduo mukaan uuteen Godzilla-sarjaan

Monsterijahti on perhebusiness.

22.7.2022 10:00

Legendary Pictures on kehitellyt laajennusta MonsterVerselleen, kun viimeisimmät Godzilla-elokuvat ovat keränneet osakseen suurta menestystä. Studio onkin solminut sopimuksen suoratoistosarjasta Apple TV:n kanssa ja sen tuotanto on käynnissä hyvää vauhtia parasta aikaa.

Toistaiseksi nimeämättömään projektiin on nyt kiinnitetty myös suurelle yleisölle tuttu isä-poika näyttelijäduo: Kurt ja Wyatt Russell. Heidän tarkemmat roolinsa eivät ole vielä tiedossa, mutta sarja tulee keskittymään yksittäisen perheen tarinaan San Fransiscossa monstereiden aikaansaaman tuhon jälkimainingeissa.

Tulevassa monsterisarjassa tullaan kaksikon lisäksi näkemään myös Anna Sawai, Ren Watabe, Kiersey Clemons, Joe Tippett ja Elisa Lasowski. Sarjan on luonut sekä päätuottanut Chris Black yhdessä Marvel- ja DC-sarjakuvataiteilija Matt Fractionin kanssa. Kaksi ensimmäistä jaksoa saapuu ohjaamaan Matt Shakman (WandaVision).

Kurt Russell on näytellyt lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa aina 1960-luvulta lähtien. Hänen viimeisimpien töidensä joukossa on mm. Marvelin What If…?, F9 sekä Once Upon a Time in Hollywood. Wyatt Russell on nähty niin ikään Marvelin maailmassa The Falcon and the Winter Soldier -sarjassa.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa