Hollywoodin surkeimmat tähdet – huonoin mies- ja naisnäyttelijä ovat tässä!

On näyttelijöitä, joita rakastetaan ja arvostetaan. Ja sitten on näyttelijöitä, jotka herättävät ärsytystä koska he ovat yksinkertaisesti surkeita ja tekevät huonoja elokuvia.

Aina silloin tällöin onkin mielenkiintoista pohtia kuka on se kaikkein huonoin surkein näyttelijä tai näyttelijätär. Vox-sivustolla on tähän perusteltu vastaus.

Vox on tehnyt Hollywood-näyttelijöistä perinpohjaisen tutkimuksen käyttämällä Metacritic-sivuston keräämiä elokuva-arvosteluja. Metacriticin negatiivisiksi luokittelemia arvioita tutkimalla selvisi, että surkein miesnäyttelijä on Rob Schneider. Hänen elokuvistaan 69 % on saanut negatiivisen arvion. Loput 31 % arviosta ovat ristiriitaisia. Positiivisia arvioita ei löytynyt lainkaan!

Schneiderin meriitteihin kuuluu myös huonoimman miespääosan Razzie-palkinto elokuvasta Deuce Bigalow: Koko Euroopan gigolo (2005).

Miesnäyttelijöiden listan kakkoseksi tuli leffafanien usein parjaama Adam Sandler ja kolmoseksi Ashton Kutcher.

Naisnäyttelijöiden vastaavan listan ykköseksi nousi Jennifer Love Hewitt, jonka elokuvista 70 % oli saanut negatiivisen arvion. Hewittin kymmenestä elokuvasta seitsemän oli saanut negatiivisen arvion. Ehkä Hewitt on tehnyt jotain johtopäätöksiä, sillä hän ei sitten vuoden 2013 ole tehnyt uutta elokuvaa vaan on nykyään aktiivisempi television puolella. Kakkoseksi naisten sarjassa pääsi Jessica Alba ja kolmoseksi Katherine Heigl.

Tarkempia tilastoja löytyy Voxin jutusta.

(Episodi/JH)