Hostelin ohjannut ryönäkuningas Eli Roth megalodon-haileffan kimppuun

17.6.2015 12:45

Hollywood on täynnä tuotantohelvettiin päätyneitä elokuvia. Jotkin niistä ovat hyviä, toiset taas ehkä vähemmän hyviä. Mutta mikä on Meg?

Meg on haielokuva. Se kertoo jättimäisistä esihistoriallisista haista ja kahdesta syvänmeren sukeltajasta. Miekkosten tehtävänä on pysäyttää parvi megalodoneja, jotka ovat nousseet Mariaanien hautavajoamasta. Haivitsaus ui kohti Kaliforniaa, eikä niitä kaikkia tietenkään saada pysäytettyä.

Uuteen versioon on kuitenkin lokaatioksi vaihdettu Kiina Kalifornian sijaan, sillä kiinalainen Gravity Pictures osallistuu tuotantokustannuksiin.

Megiä
emme nähneet 90-luvulla Renny Harlinin Deep Blue Sean takia, sillä se ei tehnyt tarpeeksi hyvää tulosta ilmestyessään. Sen jälkeen sitä on pyöritelty ja väännelty erinäisten ihmisten toimesta. Leffan tuotannon piti alkaa viimeksi vuonna 2008, mutta jotain tapahtui, eikä New Line Cinema päässyt aloittamaan kuvauksia. Lopulta kirjailija Steve Alten haali kirjansa oikeudet takaisin ja on myynyt ne nyt Warner Bros. -studioille.

Eli Roth
ainakin varmistaisi sen, ettei leffa päädy samanlaiseksi b-kalkkunaksi kuin Sharknadot. Roth osaa nimittäin luoda hyvääkin kauhua. Ohjaajan tuorein leffa Knock Knock, jonka pääosassa on Keanu Reeves, saa ensi-iltansa USA:ssa ensi viikolla.

Kuva: Steve Altenin Meg: Hell’s Aquariumin kansi.

Lähde: Empire Online

(Episodi/NI)

Lisää luettavaa