House of Cards -tähti Robin Wright avautuu ensimmäistä kertaa kollegastaan Kevin Spaceysta

Kuudes ja viimeinen kausi alkaa syksyllä.

10.7.2018 08:30

House of Cards -tähti Robin Wright myöntää tekijätiimin olleen helpottuneita, että kuudes kausi saatiin valmistettua, siitäkin huolimatta, että sarjan toinen pääosa, kahdesti Oscar-palkittu Kevin Spacey, sai potkut erinäisten ahdistelusyytösten seurauksena.

Wright kommentoi ensimmäistä kertaa tapausta julkisesti Todaylle eilen. Haastattelu nähtävissä myös alta.

”Olimme oikeastaan vain työtovereita, emmekä juuri tapailleet työn ulkopuolella. Meillä oli kunnioittava ja ammatillinen suhde. Hän oli seurassani niin mahtava, eikä hän ollut koskaan epäkunnioittava minua kohtaan. Se on henkilökohtainen kokemukseni ja minusta se on ainoa asia josta minulla on oikeus puhua.”

Wright kertoo ettei ole kuullut kollegastaan syytösten jälkeen, eikä hän edes tiedä kuinka olla yhteydessä Spaceyyn jos haluaisi. ”Kevin ja minä tunsimme toisemme ”kamera käy” ja ”poikki” komentojen, sekä kohtausvaihdosten välillä. Tai saatoimme hihitellä. En oikeastaan tuntenut miestä, tunsin uskomattoman ammattilaisen joka hän on.”

Haastattelijan kysymykseen, tekikö Netflix oikein antaessaan Spaceylle potkut, Wright ei uskalla juuri kommentoida. Hän muistuttaa kuinka valtava shokki uutiset olivat, ja että perääntyminen oli silloin mahdollisesti kunnioittava teko kaikkia kohtaan. House of Cards saa päätöskautensa syksyllä.

Kuva sarjasta House of Cards

Lisää luettavaa