Hugh Jackman lihotuskuurilla Loganiksi

3.2.2011 16:02

Aussinäyttelijä Hugh Jackman on entistäkin rankemmalla lihotuskuurilla valmistautuessaan Loganin rooliin tulevaan The Wolverine -elokuvaan.

X-Men Origins: Wolverine -elokuvaan Jackman treenasi itsensä noin 86 kiloiseksi. Uuden elokuvan ohjaaja, Darren Aronofsky, ei ollut näkemäänsä tyytyväinen. Aronofsky ohjeisti näyttelijää lihottamaan itseään enemmän The Wolverine -leffaan. Nyt Jackman painaa noin 95 kiloa, mutta jatkaa 6000 kalorin päiväkuuriaan.

Jackman tarvitsee lisää massaa, koska hän on liian pitkä sarjakuvien ”Pätkäksikin” solvatun Loganin saappaisiin. Lisämassa auttaa luomaan illuusion hahmon tukevasta kropasta pituudesta huolimatta. Jos yläkropan ylitreenattu paino saa roolihahmon kulkemaan hieman kumarassa, sitä lähempänä alkuperäismateriaalia taas ollaan.

The Wolverine -leffa perustuu Frank Millerin (Sin City) ja Chris Claremontin sarjakuvaan, jossa Logan seikkailee Japanissa samuraiden opissa. Käsikirjoituksen kynäilee huikean Epäillyt-elokuvan kirjoittanut Christopher McQuarrie. Hänen käsialaansa on myös nyt teattereissa pyörivä The Tourist (2010).

Jackmanin tunnetuimmat työt mutanttileffojen ulkopuolelta ovat The Prestige (2006) ja Australia (2008).

Darren Aronofskyn meriittilistaan kuuluvat Pi (1998), Unelmien sielunmessu (2000), Wrestler – Painija (2008) ja Suomessa 4. maaliskuuta nähtävä Black Swan (2010). Jackmanin kanssa Aronofsky on aiemmin tehnyt elokuvan The Fountain (2006).

The Wolverine -elokuva on tähdätty ensi vuodelle.

Lähde: L.A.Times

Lisää luettavaa