Hulk-näyttelijä Mark Ruffalo oli huolissaan Thor: Ragnarökin onnistumisesta

Pelkäsi elokuvan rikkovan Marvelin elokuvauniversumin.

Sen lisäksi, että Thor: Ragnarök on Thor-sarjan kolmas osa, on se myös Marvelin laajemman elokuvauniversumin 17. osa. Elokuvien sisällöt ja niiden yhteydet universumin muihin osiin suunnitellaan tarkasti etukäteen, joten sooloiluun ei elokuvissa ole ollut varaa.

Ei ennen Ragnarökiä.

Taika Waititin ohjaamaa elokuvaa kutsutaan nimittäin todella rohkeaksi vedoksi Marvelilta. Ragnarök on kuulemma selkeästi erilainen elokuva Marvelin leffauniversumin muihin osiin verrattuna. Parhaimmassa tapauksessa raju muutos voi tuoda sarjaan toivottua raikkautta, mutta pahimmassa tapauksessa se voisi olla sarjan ikävä musta lammas.

Jälkimmäistä pelkäsi ainakin vihreää Hulk-jättiläistä elokuvassa näyttelevä Mark Ruffalo, joka paljasti Colliderin haastattelussa, että hän jännitti ties kuinka moneen otteeseen, että Ragnarök rikkoisi koko elokuvauniversumin.

– Me heitimme kaiken vanhan menemään ja aloitimme täysin uudestaan tässä elokuvassa. Heitimme edelliset Thor-elokuvat menemään. Heitimme monien käsityksen Hulkista ja Thorista menemään. Ja kyllä, tiesimme, mitä olimme tekemässä. Samaan aikaan ajattelimme, että tehdään se nyt vain, ja tehdään se parhaimmalla, rehellisimmällä ja hauskimmalla mahdollisella tavalla. Taika teki niin, eikä hän pelännyt. Joten improvisoimme paljon ja leikimme. Ja se leikkisyys on todella houkuttelevaa ruudulla.

Ruffalon pelot ovat selvästi osoittautuneet turhiksi, sillä Thor: Ragnarök on saanut paljon kehuja kriitikoilta ja katsojilta, jotka ovat sen jo nähneet. Suomeen elokuva saapuu tänä perjantaina.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut