Hulluimmat asiat mitä Tom Cruise on tehnyt skientologian vuoksi listattu

Tom Cruise on tunnettu skientologi. Cruisen ja skientologian ympärillä on vuosien varrella ollut erilaisia kohuja. Näitä kohuja on tutkinut Looper-sivusto, joka on tehnyt artikkelin, jossa käsitellään näyttelijän sekopäisimpiä skientologiaan liittyviä ylilyöntejä. Artikkelissa on listattu hulluimmat asiat, mitä Cruise on tehnyt skientologian vuoksi.

Alla on kohokohdat.

– Cruise antoi skientologian johtajien tuhota hänen avioliittonsa Nicole Kidmanin kanssa. Kun Cruise ja Kidman menivät naimisiin, Cruise alkoi etääntyä uskonnostaan. Skientologian hengellinen johtaja David Miscavige ei tästä pitänyt, joten hän alkoi sabotoida parin avioliittoa. Miscavige päätti, että Kidman on haitallinen persoona, joten hän taivutteli Cruisen palaamaan takaisin skientologian pariin. Cruise jopa antoi Miscavigen salakuunnella Kidmanin kännykkää, jotta hengellinen johtaja voisi todistaa Kidmanin haitallisuuden. Salakuuntelun salliminen oli lopun alkua parin avioliitolle. Muutkin skientologit alkoivat kiusaamaan Kidmania, mikä johti avioeroon Cruisen kanssa.

– Cruise laittoi skientologit etsimään itselleen uuden tyttöystävän. Korkea-arvoiset skientologit alkoivat etsiä Cruiselle uutta tyttöystävää ja löysivät Nazanin Boniadi -nimisen iranilaisen näyttelijättären. Boniadia ruvettiin ”valmentamaan” Cruiselle sopivaksi partneriksi. Suhde syntyi, ja Boniadi jopa muutti Cruisen kartanoon. Suhde kuitenkin loppui, koska Boniadi keskusteli Miscavigen kanssa ja pyysi tätä toistamaan, mitä tämä oli sanonut. Iranilaisena Boniadi ei täysin ymmärtänyt englantia ja mitä kaikkea Miscavige oli sanonut. Tämä jostain syystä suututti Cruisen, joka lähetti tyttöystävänsä skientologiakeskukseen Floridaan, jossa näyttelijätär joutui ”sovittelemaan” virheitään. Mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan.

– Cruise karkotti 14-vuotiaan sisarentyttärensä perheestä. Sisarentytär oli suudellut poikaa Cruisen talossa, jonka takia Cruise kielsi sisarentyttären osallistumasta mihinkään sukujuhliin. Ilmeisesti sisarentyttären käytös ei sopinut skientologien tavoille.

– Cruise halusi hakata kurittomia skientologeja. Skientologeja johtavalla Miscavigella on maine brutaalina miehenä. Väittämien mukaan kolme kuritonta skientologia vangittiin ja hakattiin. Miscavige sanoi kurittomille, että Cruise oli tarjoutunut henkilökohtaisesti hakkaamaan kurittomia jäseniä. Skientologit luonnollisesti kieltävät kuritustoimenpiteiden tapahtumisen.

Enemmän Cruisen sekoiluista voit lukea täältä.

Kuva: Maailmojen sota

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut