Hupaisa vampyyrikomedia muuttuu televisiosarjaksi – What We Do in the Shadows tulee katsottavaksi maaliskuussa

Sekä sarja että alkuperäinen elokuva nähdään HBO Nordicilla.

Vampyyreistä kertovassa komediasarjassa What We Do in the Shadows seurataan dokumentinomaisesti vuosisatojen ajan yhdessä eläneiden vampyyrien päivittäistä, tai paremminkin yöllistä elämää New Yorkin Staten Islandilla.

Jemaine Clementin ja Taika Waititin samannimiseen valedokumenttiin perustuva sarja saa ensi-iltansa HBO Nordicilla. 28. maaliskuuta. Elokuva tulee katsottavaksi 1.3.

Itsensä ryhmän johtajaksi julistanut Nandor The Relentless (Kayvan Novak) on suuri soturi ja valloittaja ottomaanien valtakunnasta, mutta hänen taktiikkansa ovat auttamattomasti vanhentuneita ja hyödyttömiä. Brittivampyyri Laszlo (Matt Berry) on veijarimainen keikari, joka rakastaa kepposia ja illanistujaisia, mutta erityisesti hän nauttii Nandorin surkeista epäonnistumisista. Joukon kolmas on houkutteleva viettelijätär Nadja (Natasia Demetriou), joka on Laszlon kanssa kuin Bonnie ja Clyde. Hänen viisautensa ja provosoivat tarinansa menneisyydestä antavat mahdollisuuden tutustua kuolemattoman elämän moniin ylä- ja alamäkiin.

Vampyyrien talouteen kuuluu myös Nandorin epävirallisena palvelijana ja päiväajan suojelijana toimiva Guillermo (Harvey Guillén), jonka suurin haave on tulla mestarinsa tapaan todelliseksi vampyyriksi. Mukana kuvioissa väijyy myös neljäs vampyyri Colin Robinson (Mark Proksch), joka veren sijaan herkuttelee ihmisenergialla. Joukkoon liittyy myös Nadjan ystävä Jenna (Beanie Feldstein).

What We Do in the Shadows koostuu 10 jaksosta ja sen on luonut Jemaine Clement. Taika Waititi toimii Clementin ohella vastaavana tuottajana. Sarja on FX-yhtiön tuotantoa.

Aiheeseen liittyvät elokuvat