Hyllytetty kulttisarja saattaa tehdä paluun, sanoo tekijä

Alhaisten katsojalukujen takia vain yhden kauden pituiseksi jäänyt Freaks and Geeks saattaa tehdä paluun, vihjaa sarjan tuottanut Judd Apotow.

Uudesta Netflix-sarjastaan, Lovesta, puhunut Apatow kertoi Television Critics Associationin pressikiertueella Freaks and Geeksin paluun olevan ehdottomasti mahdollista, mutta selkeää ajatusta jatkolle ei vielä ole.

”Kaikki ne nuoret ovat kuolleet. Kaikki hahmot kuolivat vankilassa”, Apatow heitti tiedustelijoille. ”Ei sitä tiedä, se voi tapahtua. Tänä vuonna se ei tapahdu, mutta katsotaan. Luulenpa, että James Franco on jo ehtinyt tehdä Freaks and Geeks -sarjan, josta ei ole vielä kertonut meille”, tuottaja vitsaili.

Kulttisuosion saavuttanut Freaks and Geeks oli eräänlainen ponnahduslauta usealle näyttelijälle ja käsikirjoittajalle. Paul Feigin (Morsiusneidot, tuleva Ghostbusters) luomassa sarjassa nähtiin muun muassa Seth Rogen, Jason Segel, James Franco, Linda Cardellini, Martin Starr, Samm Levine ja John Francis Daley, joka on käsikirjoittanut elokuvat Horrible Bosses ja Poutapilviä ja lihapullakuuroja 2.

Apatow’n Love-sarja saa ensi-iltansa Netflixillä 19. helmikuuta. Pääosissa nähdään Gillian Jacobs ja Paul Rust.

Lähde: The Wrap

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut