Hype! Steven Spielberg rakastui ensi vuoden alussa ilmestyvään elokuvaan

Steven Spielbergiä kannattaa uskoa silloin, kun mies jostain innostuu.

Näin koulutat lohikäärmesi 3:n ensi-ilta on ensi vuoden maaliskuussa. Dreamworksin tuleva animaatio innoitti ainakin studion perustajaa Steven Spielbergiä.

Sarjan luoja Dean DeBlois kertoi minkälaisen kurimuksen hän joutui käymään läpi uuden elokuvan käsikirjoitusta takia. Se kannatti, sillä itse Spielberg suorastaan rakastui käsikseen.

– En voi uskoa mitä luin juuri. Minulle teki vielä vaikeaa lukea loppu, sillä itkin niin paljon. Elokuvasta tulee moderni klassikko, ja se on parempi kuin ensimmäinen osa. En ole koskaan nähnyt tällaista muutosta kahden eri käsikirjoitusversion välillä, Spielberg oli sanonut DeBloisille.

Dreamworskin pomot kysyivät lopulta mikäli projekti tarvitsee uuden käsikirjoittajan, mutta DeBlois pyysi armoa. Hän lukittautui Skywalker Ranchilta vuokraamaansa asuntoon kuukaudeksi ja työsti viimeisen vedoksen siellä. Näin syntyi How to Train Your Dragon: The Hidden World.

Leffan piti saada ensi-ilta jo kolme vuotta sitten, mutta koska studio ei ollut tyytyväinen projektin etenemiseen, sen ensi-iltaa siirrettiin niin paljon, että leffasta saatiin hyvä.

Lähde: CinemaBlend

Aiheeseen liittyvät jutut