Hyväksikäyttöjupakka eskaloitui: Näyttelijä Chris Nothin kanssa ei haluta olla tekemisissä

CBS

Tähti vakuuttelee syyttömyyttään.

Kahden naisen esittämät syytökset mm. Sinkkuelämää-, Good Wife- ja Kova laki -sarjoista tunnettua Chris Nothia vastaan on otettu vakavasti monella taholla. Naiset syyttävät Nothin käyttäneen heitä seksuaalisesti hyväksi vuosina 2004 ja 2015. Näyttelijän yhteistyökumppanit ovat jo reagoineet asiaan.

Agentuuritoimisto A3 Artists Agency, jonka listoille Noth siirtyi aiemmin tänä vuonna, on sanonut sopimuksensa näyttelijän kanssa irti. A3:lta ei ole kommentoitu irtisanomisen syytä tarkemmin.

Uuden And Just Like That… -sarjan kohukohtauksen myötä kapuloita menestyksensä rattaisiin saanut urheiluvälinevalmistaja Peloton on niin ikään tehnyt pikapäätöksen Nothin suhteen. Sarjan tapahtumien jälkeen jopa osakekurssin laskun kokenut Peloton julkaisi vastikään Nothin tähdittämän mainoksen, jolla se pyrki korjaamaan tilannettaan. Nyt Peloton on kuitenkin vetänyt mainoksen pois some-tileiltään. Noth nähtiin mainoksessa hyvin läheisissä väleissä nuoremman naisen kanssa.

Noth on vakuutellut syyttömyyttään, ja todennut, että molempien syytteitä esittäneiden naisten kohdalla tapahtumat etenivät alkujaan täydessä yhteisymmärryksessä. Sittemmin myös kolmas nainen on syyttänyt tähteä hyväksikäytöstä, mutta näyttelijän edustajan mukaan Noth ei edes tunne tätä henkilöä.

 

Lähteet: THR, The Wrap, Variety