Ihmemiehen legenda elää – uusi sarja tekeillä

Relativity Media/ Universal

Flopanneen leffan jälkeen.

Richard Dead Andersonin tähdittämä Ihmemies on eittämättä yksi ikonisimpia tv-sarjoja. Vaikka Andersonin MacGyver onnistui pelastamaan tilanteen kuin tilanteen millä tahansa käsillä olevalla esine- ja ainesyhdistelmällä, huumori ja jännitys olivat näissä seikkailuissa sopivasti tasoissa. Saturday Night Live -sketsisarjassa päivänvalon nähnyt Ihmemies-parodia MacGruber yritti saavuttaa legendan suosion valkokankailla – mutta epäonnistui.

Floppaamisesta huolimatta MacGruber-leffalle suunniteltiin myös jatkoa. Nyt, yli 10 vuotta ensimmäisen elokuvan jälkeen, aiheesta kuuluu jälleen uutta. Legendaarisen Ihmemiehen tapaan MacGruber saa oma tv-sarjan, Universal Televisionin tuottamana.

Aiemmista MacGruber-sketseistä ja elokuvasta tuttuina kasvoina projektissa ovat Ryan Phillippe, Kristen Wiig ja Will Forte. Heidän ohellaan sarjassa näyttelevät myös komedioiden ulkopuolella mainetta niittäneet Laurence Fishburne (kenraali Fasoose), Mickey Rourke (MacGruberin arkkivihollinen, komentaja Queeth) ja Sam Elliott (MacGruberin isä).

 

Lähde: Deadline